Livram si international prin curier rapid!

Cos de cumparaturi

Politica de retur

Cumparatorul are dreptul in termen de 14 zile calendaristice de la confirmarea de primire a produsului sa notifice in scris ca renunta la cumpararea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv anume si sa returneze produsul.

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate exclusive de catre comparator. Pentru returnarea produselor cumparatorul trebuie sa ne informeze in scris prin email pe adresa contact@couturebebe.ro iar rambursarea sumelor se face in maximum 30 de zile de la data acceptarii returului de catre Online Store SRL in contul IBAN specificat de dvs.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, sa nu fie purtate sau deteriorate si sa prezinte etichetele originale atasate produsului iar in colet sa fie si factura fiscala. Daca produsele nu indeplinesc aceste conditii atunci returnarea lor nu va fi acceptata.

Pentru solutionarea rapida a cererii dvs. recomandam returnarea produselor prin intermediul UrgentCargus. Puteti totusi opta pentru modificarea sau inlocuirea produsului caz in care cheltuielile de livrare vor fi suportate de dvs.

Adresa de returnare a produselor:
Str. Campia Islaz nr.22, Craiova, jud. Dolj